AiEn Putri's FotoPage


My name: Aien Putri
My Fotopage: http://aiennsharkk.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Digital IXUS 330
Canon
Friends:
ARI WEDDINGCOUTURE
Latest entry:PELAMIN AYU BY ARIWEDDINGCOUTURE-TAMAN BOTANI MELAKA 25/8/2011
View this Fotopage entry
D Sun Impian
Latest entry: PAKEJ PERKAHWINAN 2011 >>> ::PlaNNing FoR WedDinG...?:: <<<
JUMPA KAMI DI FACEBOOK: D Sun Impian [/color] our showroom...... ;-) :ty_ty: :cloud9: :horay: :horay: :horay: D' Sun Impian menyediakan khidmat utama dalam bidang fotografi, videografi dan pakej perkahwinan untuk bakal-bakal pengantin di mana jua.... ;-) Jemput la singgah ke tempat kami, utk melihat sample-sample album, pelamin,makeup dan pilihan baju-baju pengantin... Kami sedia berbincang & membantu anda membuat budget perkahwinan.... [D' Sun Impian, 68-02-01, Lorong Batu N... View this Fotopage entry
RINS SUZANA Kuilhamkan Untukmu
Latest entry:Hari Terbuka & Ekspo Perkahwinan 'Fantasi Cinta'
View this Fotopage entry
Shajaratul Ismail
Latest entry:Another new item from Shajaratul Design
For pricing detail, please visit my website : http://www.shajaratuldesign.com Shaja 013-3405321 View this Fotopage entry
c r e a t i v e n a t u r e
Latest entry:Time to say..
Dah lama giler saya layan fotopages.. daripada nobody in photography.. until now.. saya jadik somebody... walaupun tak somebody sangat.. tapi saya rasa, saya boleh berbangga dengan apa yang saya perolehi.. So.. saya rasa.. its time to me to cabut already from fotopages.. and saya rasa memang dah ramai pun meninggalkan arena fotopages nih.. Bukan tak suka dengan fotopages.. tak baik korang.. sedangkan tempat jatuh lagikan dikenang.. ini kan pulak kan... hehehhee.. pahit manis.. senyum.. menangis saya... View this Fotopage entry
Tilo Tama
Latest entry:Blogging!
Friends, we will be uploading our new photos via this address: http://v-viddreams.blogspot.com View this Fotopage entry
The Beauty of Her
Latest entry:marathon
hemm....sila tgk je la la tau sbb dh lama sgt x update kt opis dh kene block sume wsite yg "lagha" ni..hehe sampai umah lak dh penat...plus dgn kesihatan badan yg x menentu ni so...tgk je la ye (maaf,susunan tak ikut turutan yg sepatutnye) oh ye,saya juga diarahkan berehat buat sementara waktu oleh suami saya jadi kpd yg dh bookg tp terpaksa saya kensel kpd yg baru nk bookg tp saya trpksa tolak mentah┬▓ (wpun dgn berat hati) kpd yg baru nk tanye┬▓ tp trbantut... saya mintak maaf bukan saya tola... View this Fotopage entry
shoppingwithlily lilies
Latest entry:::Our Terms & Condition::
ALL PRODUCTS ARE AUTHENTIC/ORIGINAL, I AM NOT SELLING FAKE/IMMITATION ITEMS. RETURNS ARE NOT ACCEPTED, SO PLS DECIDE AND READ THE SPECIFICATION OF THE ITEMS CAREFULLY BEFORE CONFIRM PURCHASING.IF U NEED FURTHER DESCRIPTION/CLARIFICATION OF THE ITEM, DO EMAIL ME. BOOKING WITH DEPOSIT OF 50% OF THE TOTAL PURCHASE IS REQUIRED BUT BALANCE MUST BE SETTLE WITHIN ONE WEEK FROM THE BOOKING DATE.ANY PRE-ORDER ITEM WILL REQUEST FULL PAYMENT UPON CONFIRMATION OF BOOKING. CANCELLATION OF BOOKING WILL MAKE THE... View this Fotopage entry
aishah aris
Latest entry:MOVING OUT
TELAH BERPINDAH KE -----> http://aishah75.blogspot.com/ View this Fotopage entry
tot tot
http://www.imagehosting.com/() Dear Customers, Everything About Cupcakes has been moved to @ www.totcupcakes.com Thanks :) ellinnur http://www.imagehosting.com/() View this Fotopage entry
Eura Creations
Latest entry:Scented Candles Lagi...
Salam... Scented candles dari haruman rose, strawberry, lavender, citrus dan banyak lagi bau-bauan yang mampu membangkitkan kesegaran... Sesuai dijadikan hadiah, perhiasan meja atau rumah juga souvenir untuk majlis pertunangan, perkahwinan, cukur jambul atau apa saja keramaian. Sangat sesuai untuk dijadikan souvenir meja beradap dan juga VIP gift. Bagi yang berminat, sudi-sudi lah email/sms/call EuraCreations yer... :-D Regards, Juliana E-mail : euracreations@yahoo.com H/P: 0... View this Fotopage entry
Puteris Bridal
Latest entry:Sekadar Peringatan
"Tempahlah yang original" :-D View this Fotopage entry
laskar
Latest entry:Lina & Azhar
more updates @ www.laskarchentapictures.com :-D View this Fotopage entry
amy omar
Meet Marvelcakes at Pameran Pengantin Malaysia 2009, 7th to 9th August 2009 Mid Valley Exhibition Centre Dear viewers and customers, MARVELCAKES ONLINE BAKERY will take part in PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2009 which will be held at Mid Valley Exhibition Centre from 7th to 9th August 2009. There will be lots of great offers and packages for all of you out there. So, come and join us and don't forget to bring along all your friends and relatives ( especially those who are getting married ). Se... View this Fotopage entry
hafiz shah
Latest entry:Learn How To Capture Movement
Being able to capture a sense of movement is a skill worth mastering because you can apply it to a wide range of subject, from sport to wildlife to shots of your kid having fun. The most popular techinuque used to imply movement is paning. The slower the shutter speed you use, the more blur you'll record, and thought panning experts are able to keep their subject pin sharp, the result can look even more blurs too, so don't worry if this happens. Alternatively, use a slow shutter speed and keep your ... View this Fotopage entry
F/20 1/15 sec

© Pidgin Technologies Ltd. 2016